/Σχόλια για όσα είπε η υποψήφια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε συνέντευξή της.

Σχόλια για όσα είπε η υποψήφια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε συνέντευξή της.

Η υποψήφια δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης, κατάφερε, μέσα από μία συνέντευξη στο site moschatomag μερικών χιλιάδων λέξεων, να “τσαλακώσει” την εικόνα του “νέου” και “ελπιδοφόρου” που της είχε αποδοθεί.
Σε μία επίδειξη τακτικισμού, επιχειρώντας να αλιεύσει ψήφους από τον γειτονικό της πολιτικό χώρο, επιτίθεται στους “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” και τον επικεφαλής της κίνησης, Μπάμπη Μπιλίνη, με το “αφοπλιστικό” επιχείρημα ότι έχουν τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, άρα δεν έχει κάτι καινούριο να προσφέρει. Φυσικά, παρά το εύρος της συνέντευξής της, δεν βρήκε τον χρόνο να ασκήσει ουσιαστική κριτική προς την απερχόμενη δημοτική αρχή.
Ως δημοτική κίνηση, καλούμε την κυρία Δολιανίδη:
να ενημερώσει τους πολίτες για τις πρωτοβουλίες της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο που σύντομα ολοκληρώνει τον βίο του, να υπενθυμίσει πόσες φορές εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι της παράταξης στις συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων του Δήμου (π.χ. του Πνευματικού Κέντρου), να αποκαλύψει τη στάση των μελών της Λαϊκής Συσπείρωσης όταν οι “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” πρότειναν συμπόρευση μαζί της σε ζητήματα όπου θα μπορούσε να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο. Η ανάγνωση κομματικών ντιρεκτίβων κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ουσιαστική παρέμβαση προς όφελος της δημόσιας συζήτησης στην κατεύθυνση της επίλυσης των λαϊκών προβλημάτων.
Αν, λοιπόν, η κυρία Δολιανίδη ψάχνει “χορηγούς” της δημοτικής Αρχής, καλύτερα να τους αναζητήσει μεταξύ των συντρόφων της. Από την πλευρά μας καλούμε την υποψήφια δήμαρχο της Λαϊκής Συσπείρωσης να μελετήσει προσεκτικά το πρόγραμμα της δημοτικής κίνησης “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” και να τοποθετηθεί επ’ αυτού. Παράλληλα, αναμένουμε τον προγραμματικό λόγο της παράταξής της.
Μέσα από την πρόσφατη συνέντευξή της η κυρία Δολιανίδη απέδειξε περίτρανα ότι η βιολογική ηλικία δεν συμβαδίζει πάντοτε με τη φρεσκάδα των ιδεών…
Υ.Γ.: Καλούμε την υποψήφια δήμαρχο της ΛΣ να διαβάσει το βιβλίο του Μπάμπη Μπιλίνη, που θα κυκλοφορήσει εντός των ημερών, προκειμένου να ενημερωθεί για τον δημόσιο χαρακτήρα της παραλίας του Μοσχάτου, που εξασφαλίστηκε χάρη στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των δημοτών.
Υ.Γ.2: Επιχειρώντας να παραδώσει μαθήματα “δημοκρατικών ευαισθησιών” η κυρία Δολιανίδη χαρακτηρίζει ως προκλητική την ανακοίνωση της δημοτική μας κίνησης“για τον φασισμό”. Θα περίμενε κανείς, περισσότερη αυτοσυγκράτηση, αν όχι ταύτιση απόψεων των δημοκρατικών δυνάμεων σε τόσο σοβαρά ζητήματα.
4-4-2019
Το γραφείο τύπου

0Shares