/“Θα είμαστε παρόντες”

“Θα είμαστε παρόντες”

Δήλωση συμβούλων της δημοτικής κίνησης “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” μετά την ορκωμοσία

Οι «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή» θα είμαστε παρόντες και στο νέο δημοτικό συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου.

Θα είμαστε παρόντες για να συνεισφέρουμε με προτάσεις και γνώσεις σε κάθε απόφαση που υπηρετεί τις ανάγκες και τα συμφέροντα των συνδημοτών μας.

Θα είμαστε παρόντες για να ασκήσουμε σκληρή κριτική σε λάθος επιλογές και συμπεριφορές της δημοτικής Αρχής.

Θα είμαστε παρόντες για να εκπροσωπήσουμε -όχι μόνο τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά- κάθε κάτοικο του Ταύρου και του Μοσχάτου.

Είναι βαθύτατη πεποίθησή μας ότι οι πολίτες δεν πρέπει να περιορίζονται στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, αλλά να συμμετέχουν ενεργά στη διακυβέρνηση της πόλης. Σε αυτή την κατεύθυνση, δεσμευόμαστε να δώσουμε φωνή και δύναμη σε κάθε δίκαιο λαϊκό αίτημα.

Παρά τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για κατάργηση της απλής αναλογικής «από το παράθυρο», θα αγωνιστούμε ενάντια στο δημαρχοκεντρικό μοντέλο, τις ιδιοκτησιακές αντιλήψεις και τις αλαζονικές πρακτικές.

Θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να είναι το Μοσχάτο και ο Ταύρος πόλη της δημοκρατίας και της ανάπτυξης. Μια πόλη πολιτισμένη και πολυπολιτισμική, πράσινη, όμορφη και φιλική, περήφανη για την ιστορία της, ανοιχτή και ανεκτική, που αγκαλιάζει όλους τους πολίτες και προωθεί την παιδεία και την τέχνη.

Καλή θητεία στους εκλεγμένους, καλή αντάμωση στους αγώνες με όλους τους πολίτες.

29-8-2019

Το Γραφείο Τύπου

0Shares