/Η πρότασή μας για τα δημοτικά ανταποδοτικά τέλη 2020

Η πρότασή μας για τα δημοτικά ανταποδοτικά τέλη 2020

Έπειτα από σχετικό αίτημα της δημοτικής Αρχής, η κίνησή μας, “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”, με αίσθημα ευθύνης, προχώρησε στην κατάθεση μιας ολοκληρωμένης, συνεκτικής πρότασης, για τη διαμόρφωση των δημοτικών ανταποδοτικών τελών κατά το έτος 2020.

Καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους τόσο από την παράταξη του κυρίου Ευθυμίου, όσο και από τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να μελετήσουν την πρότασή μας και να επιλέξουν αυτή που υπηρετεί κατά τον καλύτερο τρόπο το συμφέρον των συνδημοτών μας.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την πρότασή μας

Η επιστολή του επικεφαλής της κίνησης “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” προς τον Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου:

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε και αγαπητές και αγαπητοί επικεφαλής παρατάξεων δημοτικού συμβουλίου Μοσχάτου – Ταύρου.

Σας στέλνω την πρόταση για τον καθορισμό συντελεστών του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού 2020, όπως διαμορφώθηκε μετά από συλλογική διαδικασία της κίνησης μας “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”.

Δεν έχω ακόμα υπόψη μου τις προτάσεις των άλλων δημοτικών παρατάξεων και της διοίκησης του Δήμου.

Επειδή όμως αφ΄ ενός ο νόμος έχει αλλάξει κι αφετέρου πιστεύω ότι μπορεί να διαμορφωθεί ενιαία πρόταση και σύνθεση απόψεων, προτείνω με πρωτοβουλία του κ. Δημάρχου να γίνει σύσκεψη των παρατάξεων με στόχο την σύνθεση πριν ξεκινήσουν οι θεσμικά προβλεπόμενες διαδικασίες. Όλες και όλοι μας θα έχουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις να συνεισφέρουμε.

Μπάμπης Μπιλίνης

Επικεφαλής “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”

0Shares