/Που’ σαι Ανδρέα για να δεις…

Που’ σαι Ανδρέα για να δεις…

Δεν είναι λίγες οι φορές που το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα πιο ριζοσπαστικά αριστουργήματα της 6ης Τέχνης, καθώς τον… ανύπαρκτο σοσιαλισμό της παράταξης Ευθυμίου, υποκαθιστά ο υπαρκτός… σουρεαλισμός.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε μία τοποθέτηση του Δημάρχου, Ανδρέα Ευθυμίου, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.

Την ώρα που η συζήτηση επικεντρωνόταν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ΑΜΕΑ και οι οικογένειες με καροτσάκια κατά τις μετακινήσεις τους στο Μοσχάτο και τον Ταύρο, εξαιτίας των ανύπαρκτων υποδομών, ο δημοτικός Σύμβουλος της κίνησης “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”, Μάκης Πεφάνης, αναφέρθηκε σε ένα δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

Τι αναφέρει το -διόλου κολακευτικό για τον Δήμο μας- άρθρο; Ότι το έργο “Κατασκευή – βελτίωση οδών περιοχής Εσταυρωμένου στο δημοτικό διαμέρισμα Ταύρου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου”, προϋπολογισμού 2.986.900 € (Πληρωμές 1.498.509 €), απεντάχθηκε από την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, εξαιτίας σωρείας παραβάσεων που διαπιστώθηκαν.

Στο σημείο αυτό, ο Δήμαρχος, αποφάσισε να κηρύξει ανένδοτο αγώνα ενάντια στον “ευρωμονόδρομο”.

“EOK και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο” βροντοφώναξε σαν άλλος… Ανδρέας, ο Ανδρέας Ευθυμίου, αφήνοντας άπαντες εμβρόντητους! 

0Shares