/Μπάμπης Μπιλίνης: “Μοναδικός στόχος μας η πρόοδος του Δήμου”

Μπάμπης Μπιλίνης: “Μοναδικός στόχος μας η πρόοδος του Δήμου”

Το “παρών” στην εκδήλωση για την παραλαβή 110 καφέ κάδων και του ειδικού οχήματος περισυλλογής οργανικών απορριμμάτων έδωσε, το πρωί της Δευτέρας, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”, Μπάμπης Μπιλίνης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Μπιλίνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Έπειτα από αρκετό καιρό, έχουμε την τύχη να ασχολούμαστε με μία καλή είδηση. Η απόκτηση των καφέ κάδων είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για τον Δήμο μας, ο οποίος περνάει πλέον σε μία νέα εποχή στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε παρά να αποδεχθούμε την πρόταση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, κ. Ντερέκα, να παρευρεθούμε σε αυτή την μικρή τελετή, ο οποίος -προς τιμή του- μας προσκάλεσε, αναγνωρίζοντας ότι οι κάδοι οργανικών απορριμμάτων αποτέλεσαν πάγια πρόταση της δημοτικής κίνησης “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”.

Χαιρόμαστε που σήμερα έγινε το πρώτο βήμα, έστω και με πρωτοβουλία της περιφερειακής Αρχής, σε συνέχεια του σημαντικού έργου της προηγούμενης διοίκησης, και ελπίζουμε σύντομα να να δημιουργηθεί ένα οργανωμένο σύστημα συλλογής των οργανικών απορριμμάτων.

Ευκαιρίας δοθείσης, θα ήθελα να κάνω ξεκάθαρο ότι η δημοτική κίνηση “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της δημοτικής Αρχής σε κάθε ενέργεια που κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η υπευθυνότητα και η συναινετική διάθεσή μας στα σωστά είναι αρχές αδιαπραγμάτευτες.

Δυστυχώς, η αλαζονεία του δημάρχου δεν του επιτρέπει να δει ότι δεν βρισκόμαστε απέναντί του, αλλά δίπλα του, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόοδο του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάθε φορά που καταθέτουμε συγκεκριμένες προτάσεις, ο Δήμαρχος τις αγνοεί, χωρίς να μπαίνει στην ουσία τους, με μοναδικό κριτήριο ότι προέρχονται από εμάς, την αντιπολίτευση.

Την ίδια ώρα, κάθε φορά που “τολμάμε” να σχολιάσουμε τα κακώς κείμενα, ο ίδιος ο κ. Ευθυμίου μας κατηγορεί ότι ασκούμε στείρα κριτική και δεν καταθέτουμε προτάσεις.

Η υγειονομική κρίση που βιώνουμε δεν είναι μια παύση στις ζωές μας. Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τις προτεραιότητές μας και να βάλουμε την προστασία του περιβάλλοντος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας.

Μέσα από την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, τη δημιουργία βιώσιμων ενεργειακά κοινοτήτων, την αύξηση του πρασίνου, μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας στις πόλεις.

0Shares