/Ο Σούτος, ο Αγάθωνας και τα… παπαγαλάκια

Ο Σούτος, ο Αγάθωνας και τα… παπαγαλάκια

Λίγες μόνο ημέρες απομένουν μέχρι τα πρώτα γενέθλια από την επανεκλογή του Ανδρέα Ευθυμίου στον δημαρχιακό θώκο και όπως όλα δείχνουν, μέρα με τη μέρα τα κομμάτια της τούρτας… λιγοστεύουν.

Το εντυπωσιακό 61%, που έπρεπε να κάνει την αντιπολίτευση να σιωπήσει, φαίνεται πως δεν είναι ικανό να κρύψει τα προβλήματα της δημοτικής Αρχής κάτω από το χαλί.

Φαινόμενα αλλαζονίας από την πλευρά της ηγετικής ομάδας, έλλειψη οράματος και σχεδίου και προσωπικές φιλοδοξίες παραγκωνισμένων στελεχών έχουν μετατρέψει την πάλαι ποτέ κραταιά παράταξη σε… τσατσάρα που κάθε μέρα χάνει κι από ένα δόντι.

Έπειτα από την ανεξαρτητοποίηση Δαμηλάκου, άλλη μία… τουφεκιά από τον Ταύρο έρχεται να ταράξει την μακαριότητα του Ανδρέα Ευθυμίου. Και αν η πρώτη αποχώρηση ήταν από πρώην Αντιδήμαρχο, η Δεύτερη είναι από πρώην Δήμαρχο.

Φυσικά, οι λόγοι που επικαλείται ο Δημήτρης Σούτος προκαλούν περισσότερες ερωτήσεις από τις  απαντήσεις που προσφέρουν, καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ ο έμπειρος αυτοδιοικητικός υποστηρίζει πως διαφωνούσε από την προηγούμενη τετραετία με την δημοτική Αρχή, αλλά πείστηκε πως αυτή την τετραετία τα πράγματα θα άλλαζαν…

Αξίζει να αναφερθεί πως στην επιστολή του ο κ. Σούτος αναφέρεται σε… παπαγαλάκια που διαδίδουν ψευδώς πως ο πρώην Δήμος Ταύρου ήταν χρεωμένος. Ωστόσο, παραλείπει να μας ενημερώσει… που κατοικούν αυτά τα παπαγαλάκια. Στον Αμαζόνιο; Στον Ταύρο; Στο Μοσχάτο; Στην οδό Κοραή ίσως;

Και επειδή με Αγάθωνα επέλεξε να αποχαιρετήσει τον Δήμαρχο, με Αγάθωνα θα τον καλωσορίσουμε στην πλευρά της αντιπολίτευσης…

Σαν τα θες καλά να πάθεις
αν δε πάθεις πως θα μάθεις
κι όταν βάλεις πια μυαλό
άκου τι νομίζω εγώ.

Κοίτα βρες τον εαυτό σου
και στα πέριξ και εντός σου
νιώσε, δες πως το και το
κι άιντε πες μου ευχαριστώ

Υ.Γ.: Ως λάτρης των Μαθηματικών, οφείλω να παρατηρήσω πως το… περιβόητο 61% έχει μετατραπεί σε 54,5%. Και με κάθε αποχώρηση κονταίνει 4 ποσοστιαίες μονάδες. Τον Καραφωτιά και τα μάτια σας!!!

0Shares