/Μπάμπης Μπιλίνης: Οι δηλώσεις Πατούλη δεν συμβαδίζουν με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Μπάμπης Μπιλίνης: Οι δηλώσεις Πατούλη δεν συμβαδίζουν με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου – Ταύρου έστειλε, την Παρασκευή, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”, με αφορμή τη σύσκεψη των Δημάρχων Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας με τον υπουργό Εσωτερικών και τον Περιφερειάρχη Αττικής, για το ζήτημα των έργων στο παραλιακό μέτωπο.

“Δυστυχώς από την συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών εκπέμπονται μηνύματα ότι η συνέχεια του έργου κινδυνεύει κι αυτό, που φαίνεται να έχει στο μυαλό του ο υπεύθυνος για το έργο Περιφερειάρχης να είναι κάτι άλλο από αυτό που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου” σημειώνει ο κ. Μπιλίνης.

O κ. Πατούλης επαναφέρει “τις θερμαινόμενες πισίνες και τα τεχνητά νησιά με το τοπόσημο. Αναφέρεται επίσης στην αναζήτηση επενδυτή και φυσικά δεν λέει λέξη για αυτό, που αποτελεί απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου: Να γίνει Δημόσιο, Κοινόχρηστο, Πάρκο η Παραλία”, υπογραμμίζει ο επικεφαλής της κίνησης “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” και ζητεί την άμεση σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου.

Η επιστολή:

Προς: κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου – Ταύρου

Κοιν. κ. Δήμαρχο κ.κ. Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων.

Θέμα: Σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για την Παραλία.

κ. Πρόεδρε,

Το πόσο σημαντικό για τον Δήμο μας και για όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας είναι το έργο στον Φαληρικό Όρμο και ιδιαίτερα στην παραλία του Μοσχάτου – Ταύρου είναι κοινή πεποίθηση όχι μόνο του Δημοτικού Συμβουλίου στο σύνολό του, αλλά και των κατοίκων του Δήμου μας.

Γίνεται μάλιστα ακόμα σημαντικότερο σε συνθήκες κλιματικής κρίσης και πανδημίας.

Για το έργο και την μορφή του έχει αποφασίσει το Δημοτικό μας Συμβούλιο στο παρελθόν.

Δυστυχώς από την συνάντηση της 11-6-2020 στο Υπουργείο Εσωτερικών εκπέμπονται μηνύματα ότι η συνέχεια του έργου κινδυνεύει κι αυτό, που φαίνεται να έχει στο μυαλό του ο υπεύθυνος για το έργο Περιφερειάρχης να είναι κάτι άλλο από αυτό που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου. Οι δηλώσεις του κ. Περιφερειάρχη μετά την συνάντηση είναι αποκαλυπτικές (δείτε εδώ).

Αναφέρεται στην δήλωση του για το “σύνολο του έργου” και “όχι σημειακά” επαναφέροντας τις θερμαινόμενες πισίνες και τα τεχνητά νησιά με το τοπόσημο. Αναφέρεται επίσης στην αναζήτηση επενδυτή και φυσικά δεν λέει λέξη για αυτό, που αποτελεί απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Να γίνει Δημόσιο, Κοινόχρηστο, Πάρκο η Παραλία.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ζητάμε την άμεση σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου – Ταύρου.

Για την
Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση
“Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”
Μπάμπης Μπιλίνης
επικεφαλής

0Shares