/Δημόσια διαδικτυακή συζήτηση για το μέλλον του παραλιακού μετώπου

Δημόσια διαδικτυακή συζήτηση για το μέλλον του παραλιακού μετώπου

Διαδικτυακή συζήτηση για την ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουνίου, στις 19:00 το απόγευμα.

Στη συζήτηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία Ενότητας Καλλιθέας” και τη συμμετοχή της δημοτικής κίνησης Μοσχάτου – Ταύρου “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”  θα μιλήσουν οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων, Θοδωρής Ψαλιδόπουλος και Μπάμπης Μπιλίνης, καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης “Δύναμη Ζωής”, Χρήστος Καραμάνος, ενώ θα παρέμβουν οι Δήμαρχοι Καλλιθέας & Μοσχάτου-Ταύρου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα www.drasi-anatropi.eu και από τη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/drasi_anatropi/.

Το μήνυμα των διοργανωτών:

Η συνέχιση των έργων στην παραλία βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί. Οι αντιφατικές δηλώσεις από τη Διοίκηση της Περιφέρειας δημιούργησαν ένα γκρίζο τοπίο γεμάτο ανησυχία.

Η υγειονομική κρίση με την πανδημία και η κλιματική κρίση θέτουν νέες προτεραιότητες και απαιτούν γρήγορες εφαρμογές.

Η δημόσια συζήτηση που διοργανώνει η δημοτική παράταξη “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας” γίνεται σε μια πολύ σημαντική στιγμή και η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μοσχάτου – Ταύρου “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” αποδεχόμενη την πρόσκληση συμμετέχει στην εκδήλωση.

0Shares