/Φοβού τους “Ολλανδούς” και δώρα φέροντες

Φοβού τους “Ολλανδούς” και δώρα φέροντες

Σε ένα από τα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια δια ζώσης ένα θέμα ήταν η αποδοχή της δωρεάς δύο γηπέδων από την Ολλανδική κατασκευαστική εταιρεία.

Εύλογο ερώτημα της δημοτικής κίνησης Μοσχάτου – Ταύρου ¨Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” ήταν αν έχουν ζητήσει κάποιο αντάλλαγμα. Η άμεση απάντηση του Δημάρχου ήταν ΚΑΝΕΝΑ, καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία ήθελε να κάνει μια δωρεά και αυτό είναι όλο.

Και όμως… η ανάρτηση της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Γλυφάδας – άσχετα αν μετά την κατακραυγή την άλλαξε – για το καινούργιο προπονητικό της κέντρο αποδείκνυε για άλλη μια φορά την ανακολουθία της Δημοτικής Αρχής. Μια παραχώρηση που δεν δημιουργεί μόνο πολιτικό θέμα αλλά και παραγκωνίζει τοπικούς συλλόγους από απογευματινές ώρες προπόνησης. Μην αναφέρουμε και το γεγονός αν υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν και οι χώροι από τις δημότισσές και δημότες.

Ευτυχώς που ο κος Δήμαρχος μας διαβεβαίωνε ότι δεν θα παραχωρηθούν αθλητικοί χώροι σε σωματεία εκτός Δήμου.
Τα πολιτικά θέματα όμως διαιωνίζονται. Η Αθλητική επιτροπή δεν συνεδρίασε για τον καθορισμό του ωραρίου λειτουργίας και κατά συνέπεια το θέμα αυτό δεν ήρθε ποτέ στο ΔΣ.

Φυσικά και ο κορονοϊός βοηθάει στην λήψη αποφάσεων μόνο από την Διοίκηση του Δήμου. Χωρίς διαβούλευση, χωρίς διάλογο χωρίς ΔΣ.

Άραγε η παραχώρηση έγινε για κάποιο χρονικό διάστημα, θα υπάρξουν και άλλες παραχωρήσεις;; Ίδομεν!!!

0Shares