/Όταν ο Δήμαρχος διαψεύδει την πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου…

Όταν ο Δήμαρχος διαψεύδει την πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου…

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου-Ταύρου, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, έπειτα από σχετική αναφορά του εκπροσώπου της δημοτικής κίνησης “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”, η πρόεδρος, κα Μαρία Τσέλιου, διαβεβαίωσε ότι όλες οι πλευρές έχουν συμφωνήσει στην παραχώρηση αίθουσας σε σχολικό συγκρότημα του Ταύρου για τη μουσική γωνιά και το τμήμα Μουσικοκινητικής ΑμεΑ. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι η σχετική απόφαση απερρίφθη για τυπικούς λόγους, καθώς πρέπει να ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι το οποίο θα γίνει άμεσα.

Μία μόλις ημέρα αργότερα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο ίδιος ο Δήμαρχος ανέφερε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα αποσύρεται από τη συζήτηση και θα επανέλθει όταν εξασφαλιστεί -έπειτα από διαβούλευση- η συναίνεση των εμπλεκόμενων πλευρών.

Το ερώτημα που εύλογα, λοιπόν, προκύπτει, είναι ένα: Ο Δήμαρχος δεν ενημερώνει την πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του ή η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου αποκρύπτει την αλήθεια από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου;

0Shares