/Κύριε Καζαντζή, θα είμαστε πάντα με τη Δημοκρατία, θα είστε πάντα με τους Βορίδηδες

Κύριε Καζαντζή, θα είμαστε πάντα με τη Δημοκρατία, θα είστε πάντα με τους Βορίδηδες

Κύριε Καζαντζή,

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,

  • η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέσπισε την απλή αναλογική, χάρη στην οποία η παράταξη που εκπροσωπείτε εξασφάλισε έξι έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  • η κυβέρνηση ΝΔ, για να ξεπεράσει τον “σκόπελο” της δημοκρατικότερης εκπροσώπησης των παρατάξεων στα δημοτικά συμβούλια, πραξικοπηματικά αφαίρεσε αρμοδιότητες από τον “πιο ζωντανό θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”, όπως σωστά παρατηρήσατε, προς όφελος των ελεγχόμενων από τις διοικήσεις επιτροπών.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατο να είστε και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ…

Όσο αρνείστε να δείτε την αλήθεια, παραμένετε χρήσιμος στην κυβέρνηση, αλλά δυστυχώς, στο δίλημμα “με τον Βορίδη ή με την Τοπική Αυτοδιοίκηση” συντάσσεστε με τη λάθος πλευρά.

Κύριε Καζαντζή,

με καλείτε να αναγνωρίσω ως “σφάλμα” την αναλογική εκπροσώπηση όλων των φωνών της κοινωνίας και προτάσσετε ως σόφρονα λύση το τεχνητό “τέλος στην ακυβερνησία”, με την απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, την ίδια στιγμή που αγανακτείτε γι’ αυτήν. 

Είναι προφανές πως μας χωρίζει η άβυσσος!

Θα είμαστε πάντα με τη Δημοκρατία και απέναντι σε όσους την “τσεκουρώνουν”, θα είστε πάντα με τους Βορίδηδες…

Y.Γ.: Κι επειδή κάποιες φορές είναι ανάγκη να επισημαίνουμε τα αυτονόητα, επιτρέψτε μου να σας θυμίσω ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατήργησε τα αντικειμενικά κριτήρια χρηματοδότησης έργων που είχαν θεσπιστεί στο πρόγραμμα Φιλόδημος, προκειμένου να εξαναγκάζονται οι δήμαρχοι να στήνονται έξω από τα πολιτικά γραφεία των υπουργών και να εξαρτώνται από τους… “φίλους” τους…

Μπάμπης Μπιλίνης
επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης
Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή

0Shares