/Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή: Κοινή παρέμβαση με την “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας” για το παραλιακό μέτωπο (βίντεο – φωτογραφίες)

Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή: Κοινή παρέμβαση με την “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας” για το παραλιακό μέτωπο (βίντεο – φωτογραφίες)

 

Παρέμβαση πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής 6 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος οι δημοτικές κινήσεις “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” από τον δήμο Μοσχάτου – Ταύρου και “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας” ζητώντας την άμεση επανέναρξη των εργασιών του παραλιακού μετώπου.

Εκπρόσωποι των δύο παρατάξεων άσκησαν κριτική στους χειρισμούς της περιφερειακής αρχής, η οποία αναίτια καθυστερεί την προκήρυξη της β’ φάσης των έργων, που βάσει χρονοδιαγράμματος θα έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί. Μάλιστα, επεσήμαναν πως οι κωλυσιεργίες θέτουν εν αμφιβόλω τον δημόσιο χαρακτήρα του τελικού έργου.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”, Μπάμπης Μπιλίνης τόνισε μεταξύ άλλων: “Όχι άλλη καθυστέρηση. Όχι άλλη κοροϊδία. Να γίνει Πάρκο η Παραλία Τώρα”.

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Μπιλίνη:

 

0Shares