/Το αυγό του φιδιού 2

Το αυγό του φιδιού 2

Η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” από πολύ καιρό πριν, από τις 20 Οκτωβρίου 2016, είχε επισημάνει τα έργα και ημέρες του αποπεμφθέντος και ανεξαρτητοποιηθέντος δημοτικού συμβούλου από την παράταξη του Δημάρχου, κυρίου Πέτρου Καραφωτιά. (Διαβάστε το δελτίο τύπου με τίτλο “Το αυγό του φιδιού”)

Τότε είχαμε απειληθεί με μηνύσεις, η δε διοικούσα παράταξη του κ. Ευθυμίου δεν έπαιρνε θέση κρυπτόμενη πίσω από δήθεν προσωπικές απόψεις του.

Τίποτα δεν εμπόδισε την παράταξη του κ. Ευθυμίου, αλλά και πρώην μέλη της δικής μας δημοτικής κίνησης, που είδαν το “φως το αληθινό”, να συναγελάζονται με τον κ. Καραφωτιά και να γίνουν ομόσταβλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Όλα θυσία στο βωμό μιας ψηφοθηρικής, χωρίς αρχές λογικής, που διασπάται, ενώνεται, αλλάζει πιο γρήγορα από αμοιβάδα.

Δεν ήξεραν; Ο καιρός της αθωότητας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Αλλά και στα δύο χρόνια θητείας του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Καραφωτιάς συνέχισε τη ρατσιστική και ακροδεξιά λαϊκίστικη ρητορική του και κάθε φορά η Διοίκηση και ο Δήμαρχος τον κάλυπτε με την δικαιολογία των προσωπικών απόψεων.

Τώρα το αυγό έσπασε και το φίδι δάγκωσε αυτούς, που το επώασαν.

Η -χωρίς αρχές- πολιτική έχει δυσάρεστα αποτελέσματα. Ήδη η πλειοψηφούσα παράταξη από το 2019 ως το 2021 έχει χάσει 10% της δύναμης της και δεν βλέπουμε να υπάρχουν φρένα, που να μπορούν να σταματήσουν την πορεία στον κατήφορο.

Στο Μοσχάτο και στον Ταύρο δεν αρμόζει μια τέτοια κατάσταση.

Το πολιτικό προσωπικό στον Ταύρο και στο Μοσχάτο χρειάζεται ανανέωση και η Δημοτική Κίνηση “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” εργάζεται γι΄ αυτό.

0Shares