/“Όσο χειρότερα, τόσο καλύτερα;”

“Όσο χειρότερα, τόσο καλύτερα;”

Ο καθένας και η καθεμιά στο Δημοτικό Συμβούλιο ενεργούμε με κίνητρο την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας.

Είναι θεμιτό να σχεδιάζουμε όσοι κι όσες έχουμε πολιτικές φιλοδοξίες με στόχο τις επόμενες εκλογές, που θα γίνουν σε δύο χρόνια από σήμερα, αλλά αυτό δεν πρέπει να υπερισχύει του πρωταρχικού στόχου, που είναι η ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Πετυχημένη αντιπολίτευση δεν είναι η επιδίωξη του χάους, για να εμφανίζεται εσύ ως μελλοντικός σωτήρας.

Είναι γεγονός ότι η διοίκηση Ευθυμίου στον Δήμο μας Μοσχάτου – Ταύρου έχει σοβαρές αδυναμίες. Λείπει ο σχεδιασμός και οι προτεραιότητες και μοιάζει πολλές φορές να είναι ευάλωτη στο εφήμερο και σε πελατειακές πιέσεις.

Καθήκον της αντιπολίτευσης είναι να αναδεικνύει τις αδυναμίες, αλλά και να προσπαθεί να τις αναπληρώσει προς όφελος των κατοίκων του Δήμου.

Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε μπροστά σε μια έκρυθμη κατάσταση για την χρήση του ανοιχτού γηπέδου του Μοσχάτου από τις ομάδες. Η προσθήκη μιας ακόμα ομάδας τάραξε τα βαλτωμένα νερά και ανέδειξε τις αδυναμίες διοίκησης, αλλά και τον τρόπο αντιπολίτευσης από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου.

Το θέμα δεν είναι να γίνουμε “Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη”. Δεν είναι να προσπαθήσουμε να αντικαταστήσουμε την παράταξη του δημάρχου εμείς στο πλέγμα πελατειακών σχέσεων, που έχει στηθεί με ευθύνη του Ευθυμίου.

Χρειάζονται προτάσεις συγκεκριμένες και ορισμός κριτηρίων έπειτα από δημοκρατικό διάλογο στην Επιτροπή Παιδείας, που επιτέλους πρέπει να συνεδριάσει.

ΥΓ: Εντελώς άστοχη η ενέργεια της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης να προσφύγει στην Υπηρεσία Δόμησης σχετικά με την νομιμότητα ή μη της τοποθέτησης ενός ακόμα οικίσκου κοντέινερ στον χώρο του γηπέδου. Προφανώς η Υπηρεσία Δόμησης είναι υποχρεωμένη να ελέγξει και τα άλλα υφιστάμενα για χρόνια κοντέινερ – γραφεία. Οι νόμοι ισχύουν για όλους.

0Shares