/Επιστολή Μπάμπη Μπιλίνη: Καταστάσεις που ευτελίζουν το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Επιστολή Μπάμπη Μπιλίνη: Καταστάσεις που ευτελίζουν το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Επιστολή με αποδέκτη τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου – Ταύρου απέστειλε ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”, Μπάμπης Μπιλίνης, με αφορμή παρατυπίες που σημειώθηκαν κατά την πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση, στις 22 Σεπτεμβρίου. 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπιλίνης αναφέρεται σε “καταστάσεις, που ευτελίζουν το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου και προσβάλλουν όσους κι όσες προσήλθαμε να εκτελέσουμε το καθήκον μας”.

Ολόκληρη η επιστολή:

Θέμα: Προστασία του κύρους του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,
Το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 22-9-2021 έγινε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη για τους μη εμβολιασμένους, όπως ορίζει ο νόμος. Επειδή ήταν η πρώτη φορά δείξαμε ανοχή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν κατά την γνώμη μας καταστάσεις, που ευτελίζουν το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου και προσβάλλουν όσους κι όσες προσήλθαμε να εκτελέσουμε το καθήκον μας.

Συγκεκριμένα:

Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, που αποδεδειγμένα είναι εμβολιασμένος (ο ίδιος δημοσιοποίησε την φωτογραφία) συμμετείχε μέσω της τηλεδιάσκεψης με κλειστή την κάμερα. Δεν ακούσαμε την φωνή του κι αμφιβάλλουμε αν συμμετείχε πραγματικά.

Άλλος Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας ξεκίνησε δια ζώσης το Δημοτικό Συμβούλιο, έφυγε μετά από ολιγόλεπτη παρουσία και συνέχισε με τηλεδιάσκεψη με κλειστή την κάμερα. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι το έκανε για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του ή το σήριαλ στην τηλεόραση. Επίσης έγινε και το αντίστροφο, και πάλι Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας ξεκίνησε με τηλεδιάσκεψη και προσήλθε στην δια ζώσης συνεδρίαση με καθυστέρηση.

Κύριε πρόεδρε,
Στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο της 20-10-2021 είναι προφανές ότι δεν θα δείξουμε την ίδια ανοχή σε διαδικασίες, που ευτελίζουν το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου και σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιες καταστάσεις.

Μετά τιμής

Μπάμπης Μπιλίνης

0Shares