/Δημοτικά Σφαγεία: “Να μην απεμπολήσουμε τα κεκτημένα”

Δημοτικά Σφαγεία: “Να μην απεμπολήσουμε τα κεκτημένα”

Τη Δευτέρα 1-11-2021 συνεδρίασε το Κοινοτικό Συμβούλιο Ταύρου με θέμα την Αξιοποίηση του χώρου των Σφαγείων. Στην συνεδρίαση είχαν κληθεί και παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, οι Δημοτικές παρατάξεις και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιάσονας Λουράντος, εκπροσωπώντας την ριζοσπαστική δημοτική κίνηση Μοσχάτου – Ταύρου “ΠΟΛΙΤΕΣ σε ΔΡΑΣΗ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ” στην τοποθέτηση του τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής :

“Η θέση του δημάρχου δεν μας εκφράζει. Δηλαδή, το γεγονός ότι η μελέτη θα εκπονηθεί από τον δήμο Αθηναίων και στη συνέχεια εμείς θα έχουμε την δυνατότητα απόρριψης της. Στο μόνο που θα οδηγήσει θα είναι να παίζουμε τη κολοκυθιά με τον Δήμο Αθηναιων. Επομένως, θα πρέπει να γίνει συνδιαμόρφωση της μελέτης και από εμάς, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των δημοτών μας αλλά και ο δήμος να έχει την δυνατότητα να στηρίξει την διαχείριση των όσων θα δημιουργηθούν.”

Επίσης δεν συμφώνησε με το ψήφισμα και τόνισε:

“Δεν είναι δυνατόν να πούμε ότι κρίνεται θετική η μελέτη Καμίνη (δημάρχου Αθήνας έως το 2019) του 2019, αλλά θα έπρεπε στο ψήφισμα να αναφέρουμε εμείς τους άξονες στους οποίους θέλουμε να αξιοποιηθεί ο χώρος των Σφαγείων και η περιοχή γενικά.”

2-11-2021.
“Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”

0Shares