/Μπάμπης Μπιλίνης: Μια φοβισμένη με δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία Τοπική Αυτοδιοίκηση ΔΕΝ μας αρμόζει

Μπάμπης Μπιλίνης: Μια φοβισμένη με δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία Τοπική Αυτοδιοίκηση ΔΕΝ μας αρμόζει

Δήλωση του επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης Μοσχάτου – Ταύρου “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή, Μπάμπη Μπιλίνη:

“Εδώ και πάνω από τρεις μήνες, από τα τέλη Ιουλίου η Δημοτική Κίνηση Μοσχάτου – Ταύρου “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” έχουμε προτείνει προς το Δημοτικό Συμβούλιο τα παρακάτω σχέδιο ψηφίσματος.

Δυστυχώς κι ενώ σε ανεπίσημες συζητήσεις σχεδόν όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων συμφωνούν, με αστείες δικαιολογίες – είναι αργά, έχουμε πολλά θέματα…- τo ψήφισμα σέρνεται από συμβούλιο σε συμβούλιο, από μήνα σε μήνα.

Στο συμβούλιο της Τρίτης 9-11-2021 είχαμε μια ακόμα επανάληψη των φτηνών δικαιολογιών.

Η χώρα και ο Ελληνικός λαός κατηγορείται ευθέως από τον Ευρωπαϊκό Τύπο για παράνομες επαναπροωθήσεις, που πολλές φορές έχουν τραγικά αποτελέσματα, εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής στο μεταναστευτικό. Η κυβέρνηση επεμβαίνει και αποκλείει με απαράδεκτο τρόπο να τιμηθούν οι εθελοντές διασώστες από την Πολιτεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση δειλή και άβουλη παρακολουθεί.

Το ΨΗΦΙΣΜΑ που προτείναμε:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου τιμά τον διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο και μέσω αυτού όσες κι όσους αγωνίζονται καθημερινά για αλληλεγγύη και ανθρωπισμό.

Ο Ιάσονας Αποστολόπουλος συμμετέχει εδώ και χρόνια σε πλοία που διασώζουν πρόσφυγες και μετανάστες.

Για το έργο του αυτό έχει βραβευτεί από τον Δήμο του Παλέρμο στην Ιταλία.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου αποφασίζει να τιμήσει τον Ιάσονα Αποστολόπουλο για το ανθρωπιστικό του έργο.”

10-11-2021
Μπάμπης Μπιλίνης

0Shares